• Blog
- 17 februari 2021

De Bisschopsmolen bezorgservice – speciale routes

Voor wie het nog niet wist: de Bisschopsmolen heeft een aantal speciale routes door Nederland en Belgisch Limburg toegevoegd aan de bezorgroutes.

In de laatste maanden van vorig jaar zijn er namelijk een aantal chauffeurs van de Bisschopsmolen op pad gestuurd om iedereen in Nederland en Belgisch Limburg te kunnen voorzien van alle heerlijke producten. Dit was een groot succes! Na goed overleg is er besloten om voor een aantal provincies toch één keer per maand langs te komen. Op de woensdag wordt er gereden naar verschillende extra provincies, buiten de reguliere routes om:

– 1e woensdag van de maand: Zeeland en West-Brabant 
– 2e woensdag van de maand: Noord-Holland, Zuid-Holland en West-Utrecht 
– 3e woensdag van de maand: Flevoland, Oost-Utrecht, Gelderland tot en met Apeldoorn ongeveer
– 4e woensdag van de maand: Belgisch Limburg

De link hieronder laat de regio’s wat gemakkelijker zien op een kaart:

Extra verzendinformatie 

Twijfel je toch nog? Neem dan contact op met de Bisschopsmolen.

Let wel op: om op de woensdagen naar deze regio’s te kunnen rijden en bezorgen, is het minimum bestelbedrag voor deze regio’s 75 euro.  Alle producten in de webwinkel mogen daarin mee worden genomen; zowel verse producten als houdbare producten. De vlaaien en worstenbroodjes kunnen daarnaast ook besteld worden! De bestelling zal gratis worden bezorgd. Mocht u niet aan het bedrag komen, zullen wij de bestelling per post versturen.

Ideetje: bestel samen met buren, vrienden en familie om samen boven het minimale bestelbedrag uit te komen.

Tip van onze meesterbakker: al onze producten zijn in te vriezen. Zo heeft u altijd genoeg op voorraad! Tevens zijn alle broden bake-off te bestellen en kunt u de broden nog even afbakken thuis.

Haal ook het beste voor Limburg in huis

Met vrolijke bakkersgroet,

Het bezorgteam van De Bisschopsmolen