HET BESTE
VOOR LIMBURG

Gebruik je passie en je talent om de wereld een beetje mooier te maken. En om de toekomst iets na te laten. Dit zijn voor ons de ingrediënten voor een gezond product, een gezond bedrijf en een gezonde economie. Bij de Bisschopsmolen verwerken we granen uit het Limburgse land tot de lekkerste producten. Het beste brood en de smaakvolste vlaaien. Voor jou, en voor Limburg.

Aangezwengeld door de waterkracht van de Jeker, draait onze molen overuren. Voor de mensen die hier hun leven of hun vrije tijd doorbrengen. En voor het Limburgse land waar wij zoveel van houden.

Voor Limburg bakken betekent dat we samenwerken met de telers van hier. En dat die telers samenwerken met de natuur. Met onze aarde, met ons land. Dat ze haar niet verwaarlozen, maar koesteren. Zodat waar vandaag granen groeien, morgen koeien kunnen grazen.

Bakken voor Limburg is niet altijd eenvoudig. Het vraagt meer tijd en kost soms meer geld. Maar dat hebben we ervoor over. Door met respect te telen, malen en bakken maken we het verschil. Nee, bakken we het verschil! En dat verschil proef je. In onze granen, broden en vlaaien. In alle vertrouwde en uit de toon vallende producten.

Bakken voor Limburg betekent dat wij voortdurend vooruit kijken. Samen met wetenschappers, topsporters, telers en klanten ontwikkelen we ons bedrijf en onze producten door. Want wat lekker is, moet volgens ons ook goed zijn.

Eigenlijk is het heel eenvoudig:
wij bakken het verschil
jij proeft het verschil
en samen maken wij het verschil

De Bisschopsmolen
Het beste voor Limburg