Bakkerij

Proef
het verschil

Bij de Bisschopsmolen verwerken we granen uit het Limburgse land tot de lekkerste producten. Het beste brood en de smaakvolste vlaaien. We telen, malen en bakken met respect voor mens en omgeving. We stoppen tijd en liefde in onze producten. Zo maken wij het verschil. Nee, bakken we het verschil! En dat verschil proef je.

Webwinkel

Graan, water,
desem, zout
en olijfolie

 

Eigenlijk is brood heel simpel. Graan, water, desem, zout en olijfolie, dat is alles wat je nodig hebt. De desem maak je zelf, van graan en water. Het enige wat dan nog ontbreekt is tijd. Veel tijd: misschien is dat wel het belangrijkste ingrediënt!

Voor onze desembroden nemen wij maar liefst 24 uur de tijd. Echt slowfood dus, waardoor ze smaakvoller en voedzamer zijn. Wij geloven namelijk dat niet alleen de ingrediënten, maar ook het proces bepaalt wat goede voeding is.

Bestel onze desembroden

BROOD MET GESCHIEDENIS

De Bisschopsmolen ligt in een historisch pand in hartje Maastricht. In de watermolen aan de Jeker vind je behalve de bakkerij ook het Smaaklokaal, waar je kunt genieten van ontbijt, lunch of een stukje echte Limburgse vlaai. Wie nieuwsgierig is naar meer kan de molen bezichtigen, een rondleiding of workshop boeken. Als je daarna je ogen niet meer openhoudt, blijf je lekker slapen!

“Wij bakken het verschil, jij proeft het verschil
en samen maken wij het verschil.”

Het beste voor Limburg

 

LABORATORIUM
VOOR GRANEN

Voeding is het belangrijkste element om ons lichaam goed te laten presteren. Dat is belangrijk voor topsporters, maar ook voor mensen die zo lang mogelijk gezond willen blijven. Mensen zoals jij en ik. Daarom hebben we GrainLabs opgericht, een laboratorium voor granen. Een kenniscentrum waar consumenten, graanverwerkers, wetenschappers, mensen uit de zorg en sportdeskundigen kennis delen en samenwerken. Hierdoor kan ons lichaam optimaal profiteren van al het goede dat granen ons bieden.

Grainlabs