Smaaklokaal

Bijzonder
gewoon

Je proeft het al bij de eerste hap. Tijd, liefde, aandacht. Iets bijzonders. De lekkerste producten, met kennis en kunde bereid. Je weet wat je eet, en je weet dat het goed is. Gek eigenlijk, dat dat zo bijzonder is.

In ons smaaklokaal eet je de heerlijkste producten met uitzicht op onze bakkerij. Start je dag met ons ontbijt, neem de tijd voor een heerlijke lunch of schuif aan voor een stukje echte Limburgse vlaai.

Echte
Limburgse Vlaai

 

De Bisschopsmolen probeert zoveel mogelijk te werken met producten uit de eigen streek. Wij bakken onze vlaaien alleen met natuurlijke ingrediënten. En natuurlijk met liefde en passie. Dat proef je aan de volle, pure smaak. Echt Limburgs en duurzaam.

Komt u de échte Limburgse vlaai proeven? Wij hebben ook veganvlaaien!

 

Brood
op de plank

Waar komt onze gedachte Brood op de Plank vandaan?

Pincho komt alleen voor in Noord-Spanje, terwijl Tapas in geheel Spanje voorkomt. Pincho is afgeleid van het werkwoord Pinchar dat ‘prikken’ betekent. In Spanje prikt men kleine hapjes bij elkaar. Het hoofdbestanddeel bij Pincho is brood met daar eventueel iets op.

Wij hebben dit concept vertaald in Brood op de Plank. We koken met de seizoenen mee en jij als gast kan kiezen uit diverse rijkelijk belegde sneetjes brood, vol met verse ingrediënten.

Bekijk onze Menukaart/Drankenkaart

 

“Je weet wat je eet,
en je weet dat het goed is.”

Openingstijden

Dinsdag 08.30 tot 17.00 uur
Woensdag 08.30 tot 17.00 uur
Donderdag 08.30 tot 17.00 uur
Vrijdag 08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag 08.30 tot 17.00 uur
Zondag 09.00 tot 17.00 uur
(Altijd op maandag gesloten)