Overnachten

IN BED
BIJ DE BAKKER

Vanaf nu kun je bij ons logeren. En wel boven onze bakkerij! Onze B&B is voor maximaal 4 personen en inclusief ontbijt.

Reserveren & Tarieven

Onze eigen bed & breakfast – die we zelf liever Bakker & Bed noemen – bevindt zich in het hartje van Maastricht. Vanuit hier kun je alleen, met je gezin of samen met vrienden ontdekkingstochten maken door de stad en in het natuurschone Zuid-Limburg.

 

Tarieven

De getoonde prijzen zijn inclusief ontbijt , toeristenbelasting en BTW.

Bedden zijn al opgemaakt en handdoeken zijn aanwezig.

Uiteraard mag een stuk echte Limburgse vlaai niet ontbreken. Zo voel je je meteen thuis!

Maandag tot en met vrijdag: € 575,-
Vrijdag tot en met maandag: € 575,-

Weekverblijf ( € 995,- ) op aanvraag en beschikbaarheid.

Mail naar activiteiten@bisschopsmolen.nl

Onze Bed en Bakker is geheel rookvrij en huisdieren meenemen is helaas geen optie.

Bekijk de Algemene voorwaarden

 

In- en uitchecken

Inchecken is mogelijk tussen 13.00 – 16.30 uur. We vragen je vriendelijk  om voor 10.00 uur uit te checken. Let op: inchecken is niet mogelijk na sluitingstijd van de Bisschopsmolen!

Hoewel de bakkerij op maandag is gesloten, kan er wel gewoon worden in- en uitgecheckt. We overleggen graag met u de tijd, dan zorgen wij ervoor dat er iemand aanwezig is. De vlaai die bij het ontvangst horen, ontvang je bij inchecken op maandag op een ander moment naar keuze.

Wil je op de dag van inchecken of uitchecken nog wat langer van onze stad genieten? De bagage kan tijdens openingsuren van onze winkel bij ons blijven en later opgehaald worden.

Maastricht

De Bisschopsmolen ligt in het historische centrum van Maastricht. Een sprankelende stad die je hart verovert met charmante straatjes, hippe winkels, spraakmakende kunst en heerlijk eten. Onze Bakker & Bed is perfect gelegen om de stad te ontdekken!

Ontdek Maastricht

GLOOIENDE HEUVELS,
BOURGONDISCH GENIETEN

Zuid-Limburg is een heerlijke bestemming. Met zijn rijke geschiedenis en Bourgondische inslag geeft dit gebied je meteen een vakantiegevoel. Van Romeinse sporen tot hedendaagse topattracties: er valt genoeg te beleven!

Visit Zuid-Limburg