“Hier vind je de échte Limburgse vlaai.”

“Wij werken alleen met oorspronkelijke granen.”

“Wij nemen voor het bakken van speltbrood de tijd. Heel veel tijd.”

“Een gezellige workshop die ook nog eens heel leerzaam was.”

“We laten onze bezoekers proeven hoe lekker én gezond brood is.”

Welkom bij de Bisschopsmolen!

Wij laten met onze producten en gerechten zien hoe je door eenvoud en door terug te gaan naar de essentie onweerstaanbaar lekker eten kunt maken. We maken gebruik van natuurlijke grondstoffen van lokale telers. Voor ons is brood bakken een ambacht en daar nemen we de tijd voor.

Onze producten zijn verkrijgbaar in onze winkel, maar je kunt ze ook proeven in de gelagkamer. Hier verwerken we onze granen tot een smakelijk gerecht. Wil je liever zelf aan de slag? Reserveer dan de workshop vlaaien bakken. Wist je dat je zelfs bij ons kunt logeren? Vroeg uit de veren met de bakkers mag, maar hoeft niet!

Nieuws

20 september 2019

Team Jumbo-Visma wint La Vuelta 2019

Afgelopen zondag, 15 september 2019, was een heel bijzondere dag in de wielerwereld. Team Jumbo-Visma won met kopman Primoz Roglic de Ronde van Spanje. Zoals ze zelf benadrukken: winnen doe je nie ...

Lees meer

1 augustus 2019

Op bezoek bij graanteler Wynand

Wynand Vogels is één van de telers van Kollenberger Spelt. Al vanaf de opening in 2005, bijna 15 jaar geleden, bakken we met zijn granen. We delen de liefde voor de regio, Zuid-Limburg, hechten grot ...

Lees meer

5 juli 2019

Ambassadeurs gezocht

Deze zomer gaan twee collega's ons verlaten om een nieuwe studie te starten. Daarom zijn we op zoek naar twee enthousiaste nieuwe ambassadeurs om ons team te versterken!   ...

Lees meer