Overnachten

IN BED
BIJ DE BAKKER

Vroeg met de bakkers uit de veren om een handje te helpen in onze bakkerij? Of lekker blijven liggen, terwijl zij jouw ontbijt klaar maken? De keuze is helemaal aan jou! Vanaf nu kun je namelijk bij ons logeren. En wel boven onze bakkerij.

Reserveren & Tarieven

Onze eigen bed & breakfast – die we zelf liever Bakker & Bed noemen – bevindt zich in het hartje van Maastricht. Vanuit hier kun je alleen, met je gezin of samen met vrienden ontdekkingstochten maken door de stad en in het natuurschone Zuid-Limburg.

Bovendien kun je samen met onze bakkers voor het ochtendgloren de heerlijkste broden en vlaaien bakken. Dat laatste vinden we het allerleukst. Waarom? Omdat we graag ons vakmanschap overdragen en amateurbakkers het ambacht willen laten beleven.

Tarieven

De getoonde prijzen zijn inclusief een overheerlijk ontbijt, toeristenbelasting en BTW. We ontvangen je met koffie en echt Limburgse vlaai. Zo voel je je meteen thuis!

Prijs per nacht: € 195,-

Maandag tot en met vrijdag: € 500,-
Vrijdag tot en met maandag: € 500,-
Maandag tot en met maandag: € 900,-

In- en uitchecken

Inchecken is mogelijk tussen 13.00 – 17.00 uur. We willen je vriendelijk vragen om voor 10.00 uur uit te checken. Let op: inchecken is niet mogelijk na sluitingstijd van de Bisschopsmolen!

Hoewel de bakkerij op maandag is gesloten, kan er wel gewoon worden in- en uitgecheckt. De koffie en vlaai die bij het ontvangst horen, ontvang je bij inchecken op maandag op een ander moment naar keuze.

Wil je op de dag van inchecken of uitchecken nog wat langer van onze stad genieten? Wij letten met liefde op jouw bagage.

Maastricht

De Bisschopsmolen ligt in het historische centrum van Maastricht. Een sprankelende stad die je hart verovert met charmante straatjes, hippe winkels, spraakmakende kunst en heerlijk eten. Onze Bakker & Bed is perfect gelegen om de stad te ontdekken!

Ontdek Maastricht

GLOOIENDE HEUVELS,
BOURGONDISCH GENIETEN

Zuid-Limburg is een heerlijke bestemming. Met zijn rijke geschiedenis en Bourgondische inslag geeft dit gebied je meteen een vakantiegevoel. Van Romeinse sporen tot hedendaagse topattracties: er valt genoeg te beleven!

Visit Zuid-Limburg