Bestel snel
je slow food

Ook toe aan echte voeding? In onze webshop vind je al onze broden én de lekkerste mixen om zelf brood te bakken. En natuurlijk al onze andere graanproducten.

Webshop

Ambassadeur Floortje


Normaal gesproken koerst ze wel 50 dagen per seizoen. Floortje Mackaij is pas 25, maar de wielrenster bij Team DSM heeft al 10 jaar als professional in de benen. In 2017 won ze met haar ploeg het WK Ploegentijdrit in Bergen. Het is haar mooiste overwinning tot nu toe. Maar haar lievelingskoers is de Giro: 10 dagen lang met z’n allen door Italië. Een bijzondere ervaring.

Hard trainen, goed eten en goed rusten, zo zou je haar dagen kunnen samenvatten. De Zuid-Limburgse heuvels zijn er perfect voor. De ene dag houdt ze een blokkentraining waarin ze heel hard fietst, de andere dag rijdt ze rustig los om te herstellen van een stevige koers. Eén ding is elke dag gelijk: ze ontbijt met havermout en fruit. Goeie energie, omdat haar lichaam die nodig heeft. 

Gezond eten in de goede verhoudingen, dat is het allerbelangrijkste. Helemaal als je veel sport. Je lichaam verbruikt meer energie, dus je hebt de juiste voedingsstoffen nodig om te herstellen.

  • Soms bakt Floortje zelf bananenbrood, lekker als tussendoortje. Ook de bananen-chocoladereep van de Bisschopsmolen is perfect voor een snelle hap: luchtig en makkelijk verteerbaar. 
  • Na de finish is het tijd voor extra eiwitten om de spieren te herstellen. Onze haver chocolade-vruchtenkoekjes bevatten caseïne en wei om aan je eiwitbehoefte te voldoen.

Tips van Floortje

  • De kersenvlaai van de Bisschopsmolen is een absolute aanrader. Zó lekker, vindt Floortje. De kersen zijn een echte Limburgse superfood, boordevol antioxidanten en meer nuttigs. 
  • Op de fiets eet Floortje repen voor extra energie. De Bisschopsmolen heeft verschillende repen in haar assortiment, zoals de muesli-noten, muesli-vruchten en kersen-quinoa-chocolade

Tijd voor
échte voeding

We nemen de tijd voor je met écht eten. Slow food: natuurlijk, gezond en te koop voor een eerlijke prijs. Eten dat goed is voor jou, voor ons en voor Limburg. Ambachtelijk bereid volgens de wetten én het tempo van de natuur. Slow food for a fast world. Zo ga je niet alleen sneller, maar kom je ook verder.

Het beste voor jou