Desem Bakker: “Help je mee producten te maken voor de Olympische Spelen, de Tour de France en het EK Voetbal?”

De Bisschopsmolen in Maastricht is een totaalconcept van horeca, retail en bakkerij. Het is ook de oudste draaiende watermolen van Nederland, een monument, een kenniscentrum voor ambachten en streekproducten, en een voortrekker in duurzaam ondernemen. Onze unieke formule is zo succesvol dat we ons team uitbreiden.

Voor onze bakkerij-tak zoeken wij:

“Gedreven mensen met passie voor ons bakkersambacht”

“Help je mee producten te maken voor de Olympische Spelen, de Tour de France en het EK Voetbal?”

Binnen De Bisschopsmolen werken wij met twintig verschillende soorten granen. In onze bakkerij beginnen we om 04:00 uur om vol passie desembroden en vlaai te maken.

Geloof jij ook dat liefde voor je vak het belangrijkste ingrediënt is om een goed desembrood te bakken?

Wil jij een rol spelen in de productie van topsportvoeding voor de Olympische Spelen, de Tour de France en het Europees Kampioenschap voetbal en heb je zin om je handen uit de mouwen te steken?

Wie zijn wij?

De Bisschopsmolen ontwikkelt graanproducten die bijdragen aan een gezonde en duurzame wereld. Wij houden onze keten kort en transparant, betalen alle schakels een eerlijke prijs en delen onze kennis. Onze overtuiging? Wat lekker is hoeft niet van ver te komen.

Om te blijven ontwikkelen en actief te innoveren in de sportomgeving heeft De Bisschopsmolen, met GrainLabs enkele partnerships afgesloten met wielerteam Team Visma | Lease a Bike en Team DSM-Firmenich PostNL. Daarnaast maken we producten voor Sportcentrum Papendal, de KNWU en bekende voetbalclubs.

Ook in de zorg blijven we niet achter en zijn we van mening dat de juiste voeding de basis is in het herstelproces. Zo maken wij producten met extra eiwitten om zo te voldoen aan de verhoogde eiwitbehoefte van ouderen en mensen in het ziekenhuis.

Wat wij zoeken in onze collega:

  • Leergierigheid
  • Affiniteit en ervaring heeft met desembrood
  • Affiniteit met duurzaamheid en gastvrijheid
  • Flexibiliteit (ook in weekenden beschikbaar)
  • Drijfveer om de ambacht uit te dragen voor de gasten
  • Gevoel voor humor

Tot de functie behoren onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Je bewaakt de visie en de missie van De Bisschopsmolen
  • Je bent als bakker een gastheer van het ambacht, je deelt de passie en kennis van het ambacht met en voor onze gasten
  • Het bakken van ambachtelijke producten, onder andere broden en vlaaien met Limburgse ingrediënten
  • Het bewaken van de voorraad en hygiëne
  • De functie bedraagt 30 – 38 uur per week, in overleg

Denk jij: ‘Dit is iets voor mij!’, dan zien we graag jouw CV & motivatie tegemoet!

Wil je eerst meer informatie? Bel dan gerust even met De Bisschopsmolen of stuur een bericht naar info@grainlabs.nl. Je hoort snel van ons!

Wij hebben getracht om deze vacaturetekst zo inclusief mogelijk op te stellen. Wij staan open voor eventuele verbeteringen op ons taalgebruik.