• Nieuws
- 11 november 2020

Bisschopsmolen bezorgservice – De lekkerste dagverse speltproducten thuis laten bezorgen

Altijd al willen genieten van onze Limburgse vlaai? In de maand december gaan wij zelf door heel Nederland en de randgemeenten in België rijden om zo uw dagverse bestellingen aan huis te bezorgen. Naast onze reguliere routes gaan wij ook daarbuiten op pad zodat u onze lekkernijen vers in huis krijgt. Zelfs onze Limburgse vlaaien bezorgen wij vers bij u!

In de tabel kunt u zien op welke dagen we in de maand december in uw buurt zijn.

Dinsdag Zeeland, West-Brabant, Zuid-Holland, Maastricht en randgemeenten*
Woensdag Utrecht, West-Gelderland (A50 als scheiding), Noord-Holland**, Flevoland, Maastricht en randgemeenten*, Heuvelland, België (Limburg)
Donderdag Oost-Gelderland (A50 als scheiding), Zwolle, Overijssel, Groningen**, Friesland**, Drenthe, Maastricht en randgemeenten*, Heuvelland tot en met Sittard
Vrijdag Oost-Brabant, Limburg, Maastricht en randgemeenten*, vanaf Sittard richting Weert en Venlo tot ongeveer Eindhoven (Noord-Limburg en Zuidoost Brabant)
Zaterdag Maastricht en randgemeenten*

*Gemeente Eijsden, Margraten, Meerssen, Valkenburg
**Wij bezorgen niet in de Waddeneilanden

Bij de bestemmingen van dinsdag, woensdag en donderdag (behalve regio Maastricht tot en met Sittard) bezorgen wij bij een bestelbedrag boven de €50 aan dagverse producten. Houdbare producten versturen wij per post. Via onze webwinkel kunt u uw producten voor de decembermaand bestellen. Vergeet niet om de juiste dag aan te klikken!

Bezorgperiode: 1 december tot en met 23 december

Ideetje: bestel samen met buren, vrienden en familie om samen boven het minimale bestelbedrag uit te komen.

Tip van onze meesterbakker: al onze producten zijn in te vriezen. Zo heeft u altijd genoeg op voorraad! Tevens zijn onze broden bake off te bestellen zodat u ze tijdens de feestdagen vers kunt afbakken.

Haal ook het beste voor Limburg in huis

Met vrolijke bakkersgroet,

Het bezorgteam van De Bisschopsmolen

Voor recepten verwijzen wij u graag naar GrainLabs. GrainLabs is ons kenniscentrum waar bakkers, wetenschappers, voedingsexperts, topsporters en consumenten zoals u, samenwerken om granen te laten floreren in ons voedingspatroon.