Spelt Rozijnen Cakewafels

Categorie: Wafels

Ingrediënten

  • 250 gr boter (kamertemperatuur)
  • 250 gr basterdsuiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 mespunt zout
  • 4 uitloopeieren
  • 1/2 kopje melk
  • 500 gr Kollenberger Cakemix

Vulling:

  • 250 gram Gewelde Rozijnen

Materialen

  • Wafelijzer
  • Kom
  • Garde
  • Klok
  • Weegschaal

Bereiden

  • Klop boter, suiker, vanillesuiker en zout op tot een witte massa.
  • Voeg de eieren een voor een erdoor
  • Meng de melk door de massa.
  • Meng voorzicht de Kollenberger Cakemix door de massa.
  • Dan de gewelde Rozijnen rustig door mengen
  • Dek het deeg af en laat een half uur rusten voor het bakken.
  • Zet het wafelijzer aan.
  • Baktijd ca 6 minuten op hoogste stand ca 200 0C.

Succes met het bakken.

Print recept

Online winkel

Veel van onze recepten bevatten ingrediënten die in onze winkel of via onze online winkel te verkrijgen zijn!