Spelt pannenkoeken

Categorie: Pannenkoeken

Ingrediënten

200 gram Kollenberger Pannenkoekenmix
250 ml Melk
2 à 3 Eieren van de Poshoof
Snufje zout
Klontje boter of scheutje olie

Materialen

  • Mixer of Garde
  • Beslagkom
  • Koekenpan
  • Bollepel

Voorbereiding

  • Alle ingrediënten op kamertemperatuur.
  • Weeg alle ingrediënten af.

Bereiding

  • Doe de mix in een beslagkom en voeg de helft van de melk toe.
  • Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag.
  • Voeg al roerend de rest van de melk en de eieren toe.
  • Verhit een klontje boter of een scheutje olie in een koekenpan.
  • Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
  • Een leuke tip; Serveer de Pannenkoek met Fruitvulling: Kersen of Appel Abrikozen of Pruimen
  • Eet smakelijk!

Print recept

Online winkel

Veel van onze recepten bevatten ingrediënten die in onze winkel of via onze online winkel te verkrijgen zijn!