Kruidkoek

Categorie: Cake

Ingrediënten

DEEL 1:
1 Ei van de Poshoof
250 ml Volle melk
500 gram Bruine basterdsuiker
1 mespunt Zout
1 scheutje Citroensap
DEEL 2:
500 gram Kollenberger Speculaasmix
1 eetlepel Cacaopoeder

Materialen

  • Kom
  • Garde
  • Keukenweegschaal
  • Cakeblik van 30 cm
  • Oven

Werkwijze

  • Zeef de Kollenberger Speculaasmix met de cacaopoeder.
  • Meng deel 1 tot een mengsel.
  • Voeg deel 2 eraan toe.
  • Meng alles tot een homogene massa.
  • Geen lucht in de massa kloppen.
  • Verdeel het beslag over de cakeblik.
  • Baktijd ca 60 minuten op 175 °C.
  • Succes met het bakken.
  • Eet smakelijk!

Print recept

Online winkel

Veel van onze recepten bevatten ingrediënten die in onze winkel of via onze online winkel te verkrijgen zijn!