Kersen Chocolade Caketaart

Categorie: Taarten

Ingrediënten

  • 150     gram Linzendeeg
  •  10    gram Aardbeienjam van Bemelerhof
  • 250     gram Chocolade Olijfolie Cakebeslag
  • 100     gram Kersen uitgelekt
  •  50     gram Kruimels

Benodigdheden

  • Keukenweegschaal
  • Keukenmachine
  • Oven
  • Taartpan van ca. 24 cm doorsneden
  • Kwast

Voorbereiding

  • Het zetten van de Linzendeeg (zie recept)
  • Het zetten van een Kruimeldeeg (zie recept)
  • Het maken van een Chocolade Olijfolie Cakebeslag (zie recept)
  • Laat de kersen goed uitlekken
  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • De taartpan invetten.

Bereiding

  • Rol de Linzendeeg uit tot ca 3 mm.
  • Bedekt de taartpan met de linzendeeg en druk het deeg netjes in de hoekjes.
  • Smeer de deegplak in met de Aardbeienjam
  • Vul dan de taartpan met het Chocolade Olijfolie Cakebeslag
  • Leg de kersen over het beslag
  • Bestrooi het met de kruimels
  • Bak de taart op 200°C ca. 20 minuten.
  • Laat de taart op een rooster afkoelen.
  • Eet smakelijk!

Print recept

Online winkel

Veel van onze recepten bevatten ingrediënten die in onze winkel of via onze online winkel te verkrijgen zijn!