Chocolade speltkoeken

Categorie: Koeken

Ingrediënten

Deel 1

  • 125 gr    Roomboter
  • 100 gr    Honing van St. Pieter uit Maastricht
  • 100 gr    Bruine Basterdsuiker
  •      1        Ei
  •      1        Theelepel Zout
  •                Scheutje Citroensap

Deel 2

  • 300 gr    Spelt Koekjesmix
  • 150  gr    Chocoladedruppels

Materialen

  • Weegschaal
  • Ijsschep
  • Vork
  • Bakplaat
  • Oven

Voorbereiding

  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Weeg alle ingrediënten af.

Bereiding

  • Boter, suiker, eieren, zout en citroenrasp mengen tot een gladde massa.
  • Bloem en de bakpoeder door het mengsel mengen, zorg voor een homogene massa.
  • Kort de vulling door het deeg mengen.
  • Maak met een ijsschep bolletjes van het deeg.
  • Leg de deegbolletjes op een bakplaat met bakpapier.
  • Afbakken op 180 °C ca. 18 minuten.

Print recept

Online winkel

Veel van onze recepten bevatten ingrediënten die in onze winkel of via onze online winkel te verkrijgen zijn!