Partnership de Bisschopsmolen en Topsport Limburg

4 januari 2016

SITTARD, 14 december 2015 – De Bisschopsmolen en Topsport Limburg hebben een partnership afgesloten. De innovatieve kwaliteitsbakkerij is voortdurend bezig met het ontwikkelen en realiseren van nieuwe producten voor (top)sporters. De Bisschopsmolen draagt op deze wijze bij aan het verbeteren van prestaties van (top)sporters, een doelstelling die ook Topsport Limburg nastreeft.

De hoge eisen die topsporters stellen aan hun voeding, daagt de Bisschopsmolen uit haar recepturen verder te perfectioneren. Ze werkt nauw samen met voedingsadviseurs en koks van topsporters, waardoor de bakkerij leert wat effecten zijn van bepaalde ingrediënten en combinaties daarvan. Door de topsport gaat ze terug naar de eenvoud en essentie. Naar voeding zonder chemische toevoegingen. De Bisschopsmolen gebruikt dan ook alleen natuurlijke producten.

De Bisschopsmolen werkt samen met tal van individuele topsporters en verschillende sportorganisaties, waaronder de wielerploeg Lotto NL/Jumbo, voetbalclubs MVV, PSV en Roda JC, de Nederlandse Triatlon Bond en het High Performance Centre van Topsport Limburg. Ook met diverse kennisinstellingen heeft De Bisschopsmolen een samenwerkingsverband, zodat innovatie is gebaseerd op kennis en onderzoek.