Opbrengst Ultimate Cupcake Challenge

24 december 2015

Vandaag is het alweer de laatste dag van 3FM Serious Request. Samen met een aantal Limburgse bakkers, BEKO en de Kollenberger Spelttelers steunden wij dj Michiel Veenstra met zijn Ultimate Cupcake Challenge: in 24 uur zo veel mogelijk cupcakes bakken en verkopen in het Glazen Huis. Bakkers in Limburg, waaronder Bakkerij Voncken, Bakkerij Aroma Bread & Delicious en de Bisschopsmolen bakten en verkochten de afgelopen dagen ook cupcakes voor het goede doel.

 

€11.068,85

Het eindbedrag van Michiels challenge werd maandag 21 december om 12.00 uur bekend gemaakt en bedraagt maar liefst €11.068,85! €5000 is bij elkaar gebakken door de bakkers in Limburg. De Kom-In-Actie-pagina leverde €1600 op, en Michiel heeft zelf voor €4468 cupcakes verkocht op het Pancratiusplein. Dit bedrag wordt gedoneerd aan het Rode Kruis om kinderen in oorlogsgebieden te helpen. 3FM maakte een verslag van de 24 uur’s challenge.

 

Veiling van de door Michiel Veenstra gesigneerde mixers

De mixers die Michiel Veenstra heeft gebruikt tijdens zijn challenge zijn door Beko Bakkerij Techniek, Bakkerij Voncken en de Bisschopsmolen ter veiling aangeboden. Op deze professionele klopmachines kan de komende 2 dagen nog worden geboden!

Via deze link kun jij ook je bod uitbrengen: gesigneerde mixers in veiling serious request

Bedankt!

De Bisschopsmolen bedankt iedereen die geholpen heeft bij deze actie: onze klanten, medewerkers, de andere Limburgse bakkers en onze partners de Kollenberger Spelttelers, Commandeursmolen, Beko Nederland (waaronder ook Friesland Campina, Steensma), Beko Bakkerij Techniek, Targos, Groenergras en viaStory!