Slagerij Nuijts

Ambachtelijk vakmanschap

We zijn bijzonder trots op onze worstenbroodjes. Volgens familierecept bereid met het Livargehakt van Slagerij Nuijts in Noorbeek.

Slagerij Nuijts is een slagerij met een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap. Het familiebedrijf is gestart in 1934 en is niet alleen een begrip voor de plaatselijke bevolking, maar zeker ook voor gasten die tijdelijk in het zuiden van Limburg verblijven. Slagerij Nuijts hecht veel waarde aan traditie, maar gaat wel met de tijd mee. Topkwaliteit rundvlees en Livar kloostervarkensvlees uit eigen omgeving, mals en sappig, is de basis van alle producten die je in de winkel vindt. Het assortiment is aangepast aan de veranderende eetgewoonten van de hedendaagse consument.

We gebruiken bij de Bisschopsmolen alleen maar natuurlijke grondstoffen die we zoveel mogelijk betrekken van lokale telers. Wat lekker is, hoeft namelijk niet van ver te komen.