Onze partners

Samen bereik je meer dan alleen

Samenwerking is voor de Bisschopsmolen essentieel. Wij werken samen met bedrijven die net als wij geloven in een eerlijk streekproduct. En dat gaat verder dan alleen inkoop.

We werken samen op het gebied van communicatie, door producten van elkaar af te nemen of elkaars producten te verkopen. Zo brengen we met onze partners het streekproduct naar een hoger niveau. Alle bedrijven waarmee wij samenwerken hebben een aantal zaken gemeen: Ze komen net als wij uit Limburg en minstens 70% van de grondstoffen die ze gebruiken komt uit de regio en wordt ook daar verwerkt. Ze weten waar hun producten vandaan komen; idealiter is de hele productieketen inzichtelijk. Ze gaan op hun geheel eigen manier om met zaken als traditie, vakmanschap en innovatie. En ze produceren of verbouwen de smaakvolste producten. Verder vinden wij het belangrijk dat wij een eerlijke prijs betalen, want dat is onze garantie dat onze partners ook een eerlijke prijs aan hun leveranciers kunnen betalen.

We zijn trots erop dat we voor onze producten twee keurmerken mogen voeren: het Erkend Streekproduct en ISO 26000 Duurzaamheid.