De Bisschopsmolen wint Maastricht Award

16 november 2015

Maandagavond 16 november zijn de Maastricht Awards 2015 uitgereikt. De Bisschopsmolen won de award in de categorie ‘Made in Maastricht’.

De Maastricht Awards is een initiatief van Maastrichtse ondernemers, gemeente Maastricht, Centrummanagement Maastricht, VVV / Maastricht Marketing en Gastvrij Maastricht. Totaal namen 114 ondernemers deel aan de jaarlijkse verkiezing. Uit deze groep zijn door een vakjury negen genomineerden in drie categorieën geselecteerd. De Bisschopsmolen won de Made in Maastricht Award 2015, de prijs voor het beste bedrijf dat onderneemt, maakt en produceert in Maastricht.

Een fragment uit het juryrapport: “De winnaar profileert zich in passie, ondernemersgeest en bij hem staat het belang voor de stad Maastricht en de aangrenzende regio voorop. Het willen leren van collegabedrijven, universiteiten en onderzoeksinstituten kenmerkt hun basis met kennis, kunde en liefde voor het vak. De publiciteit in diverse kranten en vakbladen – nationaal maar zeker ook internationaal – zetten hen op de kaart als gespecialiseerd bedrijf waar maatschappelijk verantwoord ondernemen een groot goed is. Hun positieve uitstraling geeft dat gedeelte van de binnenstad een positieve boost. Hun product geeft diverse wielerploegen meer energie. Zelfs PSV, Roda JC en MVV snoepen ervan.”

Trots dat we dit hebben bereikt met het hele team!