De Bisschopsmolen opent pop-up bakkerij

23 mei 2016

De afgelopen weken is het team van de Bisschopsmolen druk bezig geweest met de voorbereidingen van de opening van een pop-up bakkerij bij Van Streek. Samen met een aantal andere lokale ondernemers zorgt de Bisschopsmolen voor levendigheid in het voormalige V&D pand aan de Grote Staat in Maastricht.

Voor Frank van Eerd, eigenaar van de Bisschopsmolen, is het bekend terrein. Op dezelfde plek heeft hij namelijk 20 jaar geleden Le Marché bakkerij opgestart. Frank heeft jarenlang bij V&D en La Place gewerkt. Hij heeft meegeholpen met het opzetten van de biologische broodlijn. Hier maakte hij kennis met Kollenberger spelt.
Frank kijkt er naar uit om samen met andere streekproducenten een succes te maken van Van Streek. Hij ziet Van Streek als een kans om veel bezoekers en passanten kennis te laten maken met smaakvolle streekproducten.

In het pand zullen dagelijks diverse producten worden gebakken. De Bisschopsmolen heeft een selectie moeten maken uit hun aanbod vanwege de beperkte bakruimte. De liefhebbers kunnen voor het volledige aanbod terecht bij de bakkerij aan de Stenenbrug, die op loopafstand ligt van het centrum.