Zie, proef en beleef

Zie, proef en beleef

Bij de Bisschopsmolen beleeft u de geschiedenis van het Jekerkwartier. We delen graag onze passie voor het bakkersambacht en het bourgondisch genieten. Ook grote en kleine groepen kunnen bij ons terecht voor een kop koffie of thee van Blanche Dael en een stuk van onze échte Limburgse vlaai. Dit serveren we u op onze Graanzolder, een karakteristieke groepsruimte boven het binnenwerk van de molen.  Neem een kijkje bij de molen en zie de bakkers aan het werk! Wanneer u zin heeft, pakt u één van de schorten met muts om zelf aan de slag te gaan.

  • €5,75 p.p.
  • Reserveren voor groepen vanaf 6 personen

Kleinere gezelschappen kunnen een tafel in onze Gelagkamer uitzoeken voor koffie of thee en Limburgse vlaai. Voor onze Gelagkamer kunnen geen reserveringen gemaakt worden.

Voor meer informatie of om te reserveren kunt u mailen naar activiteiten@bisschopsmolen.nl of bellen naar 043-3270615.

De Bisschopsmolen organiseert voor haar gasten talloze smakelijke workshops en rondleidingen, waarbij we uitleg geven over wat wij nu zo belangrijk vinden bij het maken van ambachtelijke producten! Ook bent u altijd van harte welkom om aan te schuiven voor een heerlijk ontbijt, uitgebreide lunch of een kop koffie met echte Limburgse vlaai. Organiseert u een familiedag, teamuitje of andere groepsactiviteit? Zowel voor kleine als grote groepen is de Bisschopsmolen in hartje Maastricht dé plek voor een unieke beleving!