Uniek vergaderen

Uniek vergaderen

 

Ons monumentale pand biedt uitstekende ruimtes waar bedrijven kunnen vergaderen of trainingen geven.

 

Een unieke omgeving voor out-of-the-box bijeenkomsten! Deze ruimtes kunnen voor één of meerdere dagdelen worden gereserveerd. Naar wens verzorgen wij uiteraard ook de innerlijke mens: verse koffie of thee van Blanche Dael, échte Limburgse vlaai of bijvoorbeeld een uitgebreide Boerenlunch.

 

Wat dacht u van een ontspannen afsluiter na een intensieve vergadering: samen vlaaien bakken als teambuilding? Daarnaast kennen we de stad en het Heuvelland op ons duimpje en denken met plezier mee over de invulling van een (actief) bedrijfsuitje, workshop of rondleiding.

Voor meer informatie of om te reserveren kunt u mailen naar activiteiten@bisschopsmolen.nl of bellen naar 043-3270615.

De Bisschopsmolen organiseert voor haar gasten talloze smakelijke workshops en rondleidingen, waarbij we uitleg geven over wat wij nu zo belangrijk vinden bij het maken van ambachtelijke producten! Ook bent u altijd van harte welkom om aan te schuiven voor een heerlijk ontbijt, uitgebreide lunch of een kop koffie met echte Limburgse vlaai. Organiseert u een familiedag, teamuitje of andere groepsactiviteit? Zowel voor kleine als grote groepen is de Bisschopsmolen in hartje Maastricht dé plek voor een unieke beleving!