Rondleiding van akker tot bakker

Rondleiding van akker tot bakker

Benieuwd naar het verschil tussen tarwe en spelt of het verschil tussen bloem en meel? Wilt u weten wat nou eigenlijk oergranen zijn en of superfood echt bestaat? Onze bakkers kunnen als geen ander vertellen over de grondstoffen die zij dagelijks gebruiken. Ze weten precies waar ze vandaan komen, hoe ze groeien en wat er allemaal mee gebakken kan worden. Tijdens deze activiteit wordt u rondgeleid door de molen en bakkerij. Uiteraard is een stuk échte Limburgse vlaai met koffie of thee inbegrepen.
De rondleiding kan tevens worden uitgebreid met een lunch en/of een basis workshop brood of vlaai bakken!

  • € 14,- p.p.
  • Duur: ca 1,5 uur.
  • Reserveren mogelijk vanaf 10 personen

Deze rondleiding is tevens exclusief koffie & vlaai te boeken voor €8,50 p.p.

Voor meer informatie kunt u per mail, via activiteiten@bisschopsmolen.nl, óf telefonisch via 043-3270615 contact met ons opnemen.

De Bisschopsmolen organiseert voor haar gasten talloze smakelijke workshops en rondleidingen, waarbij we uitleg geven over wat wij nu zo belangrijk vinden bij het maken van ambachtelijke producten! Ook bent u altijd van harte welkom om aan te schuiven voor een heerlijk ontbijt, uitgebreide lunch of een kop koffie met echte Limburgse vlaai. Organiseert u een familiedag, teamuitje of andere groepsactiviteit? Zowel voor kleine als grote groepen is de Bisschopsmolen in hartje Maastricht dé plek voor een unieke beleving!