Rondleiding eeuwenoud bakkers- en bierbrouwersverbond

Rondleiding eeuwenoud bakkers- en bierbrouwersverbond

Een van de oudste samenwerkingen in de voedingsbranche is die tussen de bakker en de bierbrouwer. Nog voordat men wist dat er micro-organismen bestonden, gaf de bierbrouwer, via de bierbostel, zijn gist al door aan de bakker. Bakkers en bierbrouwers waren vroeger de belangrijkste afnemers van de Bisschopsmolen.

Bij ons krijgt u koffie en vlaai en een rondleiding door de molen en bakkerij. Vervolgens wandelt u op eigen gelegenheid (ca. 15 minuten) naar de overzijde van de Maas naar Brouwerij Bosch (Wycker Grachtstraat 26) voor een rondleiding in deze historische brouwerij met als afsluiting het proeven van 2 speciaal bieren. Een typische Limburgse middag!

  • € 25,- p.p.
  • Duur: ca 3 uur.
  • Minimale deelname: 10 personen.

Voor meer informatie of om te reserveren kunt u mailen naar activiteiten@bisschopsmolen.nl of bellen naar 043-3270615.

De Bisschopsmolen organiseert voor haar gasten talloze smakelijke workshops en rondleidingen, waarbij we uitleg geven over wat wij nu zo belangrijk vinden bij het maken van ambachtelijke producten! Ook bent u altijd van harte welkom om aan te schuiven voor een heerlijk ontbijt, uitgebreide lunch of een kop koffie met echte Limburgse vlaai. Organiseert u een familiedag, teamuitje of andere groepsactiviteit? Zowel voor kleine als grote groepen is de Bisschopsmolen in hartje Maastricht dé plek voor een unieke beleving!