Pepernoten bakken

Pepernoten bakken

 

Tijdens deze activiteit gaan jullie samen met een bakker aan de slag met het maken van 100% spelt pepernoten. We beginnen met het voorbereiden, kneden en vormen van het deeg, daarna worden de pepernoten gebakken in de bakkerij. Aan de hand van een rondleiding krijgen jullie meer uitleg over de molen en bakkerij. Aansluitend wordt er iets te drinken en een versnapering aangeboden. Na afloop krijgt ieder hun eigengebakken pepernoten (ca 500 gram) en een oorkonde mee naar huis. Leuk voor jong en oud!

  • € 12,50- p.p. 
  • Minimale deelname: 10 personen

Daarnaast is er ook dit jaar weer de mogelijkheid deel te nemen aan de workshop  pepernoten bakken op open inschrijving! Deze zal plaatsvinden op woensdag 20 november en woensdag 27 november van 14.00 – 15.30 uur. Heeft u interesse, vragen of wilt u reserveren? Neem dan contact met ons op via activiteiten@bisschopsmolen.nl of bel naar 043 3270615.

Online reserveren

De Bisschopsmolen organiseert voor haar gasten talloze smakelijke workshops en rondleidingen, waarbij we uitleg geven over wat wij nu zo belangrijk vinden bij het maken van ambachtelijke producten! Ook bent u altijd van harte welkom om aan te schuiven voor een heerlijk ontbijt, uitgebreide lunch of een kop koffie met echte Limburgse vlaai. Organiseert u een familiedag, teamuitje of andere groepsactiviteit? Zowel voor kleine als grote groepen is de Bisschopsmolen in hartje Maastricht dé plek voor een unieke beleving!