Boerenlunch en boerenontbijt

Boerenlunch en boerenontbijt

 

Limburgers weten hoe ze moeten genieten van de kleine dingen in het leven. Eten hoort daarbij. Goed eten! Het liefst doen we dit met de allerbeste streekproducten. Bij de Bisschopsmolen kunt u aanschuiven voor een eenvoudige, maar overheerlijke Boerenlunch met Speltbrood uit onze bakkerij. Daarbij serveren we eerlijke vleeswaren, smakelijke kaas, een frisse salade en lekkere stroop en jam uit eigen regio. We serveren er koffie of thee van Blanche Dael bij en u kunt kiezen tussen melk of 100% pure fruitsap van De Bemelerhof. Smakelijk eten!

  • € 12,50 p.p.
  • Speciaal voor groepen

Wilt u na de Boerenlunch zélf de handen uit de mouwen steken en leren hoe u brood of echte Limburgse vlaai kunt maken? Combineer de lunch dan met één van onze workshops!

Voor meer informatie of om te reserveren kunt u mailen naar activiteiten@bisschopsmolen.nl of bellen naar 043-3270615.

De Bisschopsmolen organiseert voor haar gasten talloze smakelijke workshops en rondleidingen, waarbij we uitleg geven over wat wij nu zo belangrijk vinden bij het maken van ambachtelijke producten! Ook bent u altijd van harte welkom om aan te schuiven voor een heerlijk ontbijt, uitgebreide lunch of een kop koffie met echte Limburgse vlaai. Organiseert u een familiedag, teamuitje of andere groepsactiviteit? Zowel voor kleine als grote groepen is de Bisschopsmolen in hartje Maastricht dé plek voor een unieke beleving!